بستنی نوعی دسر منجمد و مزه‌دار است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی می‌تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولاً بستنی‌ها حاوی ۱۴٪ چربی شیر هستند[۱]، همچنین بستنی می‌تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین‌کننده و طعم‌دهنده تهیه می‌شود. اولین کارخانه صنعتی بستنی‌سازی جهان در سال ۱۸۵۱در مریلند، کار خود را آغاز نمود.


باغ صبا می‌تواند ,چربی ,بستنی ,کارخانه ,صنعتی ,بستنی‌سازی ,شیرین‌کننده و ,مواد شیرین‌کننده ,و طعم‌دهنده ,طعم‌دهنده تهیه ,می‌شود اولینمنبع

تاریخچه بستنی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اتریوم طراحی سایت نونگار پردازش شاهزاده سرزمین پارس قیمت قطعات لودر wa470 لب و دهن اجرای دکوراسیون اداری نسیم ممسنی | دانلود آهنگ لری Ronansel75 site خرید اینترنتی فروشگاه گوشی